www.belgium.be Logo of the federal government

Rapporten en gidsen

Bij een ransomware-aanval zijn er verschillende stappen die je kunt ondernemen om het incident efficiënt af te handelen. In dit document geven we meer informatie over hoe je kunt reageren op het incident en hoe je dit in de toekomst kunt voorkomen.
In dit artikel bespreken we de beste praktijken en technologieën voor Mobile Device Management (MDM) op mobiele apparaten. Ze zijn bedoeld om gegevens die de beveiliging van het bedrijfsnetwerk verlaten en persoonlijke gegevens te beschermen.
Organisaties moeten ervan uitgaan dat zij vroeg of laat met een ransomware aanval te maken krijgen. De belangrijkste vraag is wanneer. Dit is een gids met acties voor bedrijven die het slachtoffer zijn van een ransomware aanval
Paper
Als ze niet regelmatig gepatcht en onderhouden worden, vertonen de netwerkinfrastructuur en de website van een bedrijf gebreken of zwakke punten, m.a.w kwetsbaarheden, die door een tegenstander uitgebuit kunnen worden om schade aan te richten.
DDOS
Paper
Een Distributed Denial of Service (DDoS)-aanval is een cyberaanval met als doel het normale verkeer van een bepaalde dienst verstoren. In organisaties en bedrijven kan dit een grote impact hebben op de werking. Het is van groot belang beschermd te zijn.
Paper
Dit document geeft een overzicht en beoordeling van verschillende kwetsbaarheidsrapporten en helpt bij het prioriteren van acties.